Is Cloudfaction een joomlaspecialist? Ja, we weten er erg veel van, en wij noemen ons met trots een Joomlaspecialist. We bouwen ook andere dingen in andere systemen, maar Joomla! heeft ons hart gestolen en hierin zijn wij volledig specialist. In Zuid-Holland vind je geen betere! In heel Nederland misschien een paar.

Cloudfaction maakt, deelt, en ondersteunt. We maken websites, delen gratis templates, modules en componenten, en ondersteunen mensen met hun online doelen en gebruiken hiervoor het CMS Joomla. En om dit goed te doen, met je een joomlaspecialist zijn!

Nee, het maken van een website is niet zoals je op TV vaak hoort een kwestie van klik klik en klaar. Om je website serieus in te zetten voor je bedrijf, om er een extra afzetkanaal van te maken heb je serieuze mensen nodig, die echt weten wat ze doen. Komt dat even mooi uit! Dat zijn wij. Wij delen onze kennis op de Joomladagen, in de Joomla User Groups, op fora en tijdens lezingen. Online hebben wij een gratis te downloaden handleidingjoomla.nl gezet, die al vele duizenden malen is gedownload. Allemaal om mensen te helpen.

Voor ons is het maken van een website en beginpunt. We doen meer. We ondersteunen, maken vindbaar en daar waar nodig leveren we maatwerk.

Met plezier werken wij dagelijks voor onze klanten, zetten Joomla! in om hun problemen op te lossen en vaak net dat extra beetje meer te bieden. Daarom zijn wij Joomlaspecilisten.

Joomla! is veelzijdig

Standaard een prima accessibility suite, uitgebreide autorisaties en meer dan 6000 extensie beschikbaar. Meertaligheid ingebouwd en geoptimaliseerd voor vindbaarheid!

Joomla! is veilig

Omdat Joomla! wereldwijd erg veel wordt gebruikt zijn lekken snel gevonden en opgelost middels regelmatige updates. Door je site up-to-date te houden blijf je veilig.

Joomla! is flexibel

Joomla! is gemaakt om met je mee te groeien. Van 1 tot 100.000 pagina's, Joomla! kan het aan! Caching, indexering en optimale code zorgen dat uw site of intranet altijd snel blijft.

Mastering Joomla 4

Wij hebben een boek geschreven over Joomla!. Ruim 300 pagina's vol met Joomla!. Ga naar de website Mastering J4 om het boek te bekijken of te bestellen!

×

Inloggen

X