Trots als een Pauw

Hieronder kun je een aantal door ons opgeleverde websites raadplegen.

Een bestaande website getransformeerd in een nieuwe, mooie en uiterst functionele hondenscholen website, voorzien van online betalingen en cursusagenda. 

Bij KynoService Dé Hondenschool vinden wij het belangrijk dat er met respect naar hond en mens getraind wordt. Dit betekent dat we zowel jou als jouw hond in zijn waarde laten en dat we zoeken naar de juiste manier om jullie als team te begeleiden. Wij trainen positief en via deze weg leren we de honden wat we van ze willen en welke grenzen er zijn. We bouwen aan een goede relatie tussen jou en jouw hond en we geven je inzicht in hondentaal en -gedrag. Hierdoor zal je sneller weten wat jouw hond nodig heeft in het dagelijkse leven en wat hij je wil vertellen.

Diensten

  • Grafisch ontwerp
  • Hosting
  • IDEAL betaal optie
  • Responsive website

Adres

https://www.kynoservice.nl

De klant aan het woord:

"Maarten is erg prettig in omgang, heeft humor en is uiterst goed in zijn werk. Ik ben meer dan tevreden over zijn werkwijze en zijn creatieve inslag. Hij zette mijn wensenlijst direct om in een prachtige site. Hij is makkelijk te bereiken, geeft vrijwel direct antwoord op mijn vragen en gaat snel over tot actie wat betreft aanpassingen aan mijn site. Hij levert maatwerk!"

Marloes Schijf

 

Inloggen

X
×