Ook het intranet dient een toegevoegde waarde te leveren aan de organisatie. Op welke manier draagt het intranet bij? Vanuit het perspectief van de doelen & prestaties die de organisatie vraagt en vanuit het perspectief van de medewerker en zijn/haar eigenheid (talent, vaardigheden, behoeften).

Het intranet moet prikkelen: De medewerker wil het intranet functioneel kunnen gebruiken; “er moet iets te doen zijn, en er moet iets te halen zijn”. Je wilt je digitale aanvragen kunnen doen of direct je werkvoorraad kunnen openen. Uit onderzoek blijkt dat als het intranet meer naar eigen wens vormgegeven kan worden, het intranet ook meer wordt gebruikt.

Wij snappen intranet. Wij snappen communicatie, wij snappen bedrijfsprocessen. Wij bieden oplossingen voor uw intranet-bedrijfsvraagstukken. Wij zullen een degelijke inventarisatie maken van uw bedrijfprocessen en deze vertalen naar eenvoudig toepasbare oplossingen. 

Op een intranet werk je samen. Onze intranetten sluiten aan bij uw organisatie en leveren maatwerkprocessen. Hierbinnen past een gedegen workflow die medewerkers werk uit handen zal nemen. Onze intranetten dragen bij aan een effecientere organisatie, waar medewerkers beter door zullen functioneren. 

Onze intranetten zijn sociaal. De hele dag open laten staan, en op verschillende momenten van de dag relevante informatie tot je nemen en je ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Dat moet een intranet doen, en dat doen onze intranetten.

Met ervaring van intranetimplementaties binnen diverse branches, kunnen onze oplossingen ook u helpen.

Wij hebben onder andere intranetten gemaakt voor:

w marmus w schaapw rabo

 


Deel hem dan!